Паважна настилка – „здравина“ и „дълговечност“ от Тетрабетон

В поредната ни статия, изготвена от екипа на Тетрабетон ООД ще представим повече детайли относно паважна настилка и вибропресовани бетонни павета които предлагаме. Стремим се да информираме читателите си детайлно за всички аспекти на планирането и изпълнението на един така важен за нашите клиенти проект.

Както добре сте запознати от материалите публикувани в нашия блог до момента, през последните десетилетия вибропресованите тротоарни изделия спечелиха завидна популярност, като бетонните павета станаха водещ избор за паважни настилки с най-разнообразно предназначение – от дворни алеи до промишлени зони,  пътища и др.

Паветата и бордюрите от вибропресован бетон се произвеждат по специална технология за вибропресоване на земновлажен бетон. Това позволява достигането на значително по-голяма здравина в сравнение е с пластичния лят бетон. Високите якости на тези изделия и тяхната устойчивост при екстремно високи или ниски температури е причина в строителната индустрия за тях да се наложи терминът „дълговечност“.

Тук е важно да отбележиом, че водещ фактор, който прави вибропресованият бетон предпочитана паважна настилка, е неговата дълговечност. Устойчиви на структурни натоварвания, удари, механични повреди и абразия, бетонните ни изделия доказано устояват на изпита на времето. Не на последно място, конкурентната цена на нашите тротоарни изделия им дава неоспоримо предимство пред алтернативни настилки, като асфалт, монолитен (щампован) бетон или естествен камък.

Като специализиран производител на вибропресовани тротоарни изделия, предлагаме богат избор от продукти, предназначени за паважни настилки. При нас ще откриете широка гама декоративни бетонни павета в различни форми и цветове, които правят възможно изпълнението и на най-креативните и смели екстериорни архитектурни решения. 

Важно е също така да отбележим, че при бетоновите изделия, както и при хората, често същественото е невидимо за очите. Определящи качества като „здравина“ и „дълговечност“ на изделията не могат да се преценят в момента на покупката. Тези качества ще се разкрият след години експлоатация.

Издръжливостта на материалите не се вижда с просто око, тя се изпитва във времето – именно затова е толкова важно да изберете производител с история. А историята на фирмата ни като производител вече 15 години доказва безкомпромисното качество на нашите бетонни плочи, бетонни павета и бордюри. Редица нови производители биха могли да предложат на пазара бетонни изделия със сходен външен вид, но колко от тях са издържали строгата проверка на времето?

При нас думите „10-годишна гаранция“ са подкрепени с реални доказателства. Проекти с унипаваж, изпълнени преди десетилетие или повече, говорят за дълговечността на нашите продукти по-добре от всяка реклама.

Вибропресованите бетонови изделия като паважи, тротоарни плочки, бордюри и др. се произвеждат от автоматизирани машини с висока производителност и качество по най-модерна технология и процес на производство.

Предлаганите от нас вибропресовани тротоарни изделия отговарят на хармонизираните европейски стандарти БДС EN 1338:2005 за бетонни павета, БДС EN 1339:2005 за бетонни плочи и БДС EN 1340:2005 за бетонни бордюри, като за произведените продукти предоставяме декларация за съответствие и сертификат на система за управление и контрол на качеството.

След активна експлоатация от над десет години състоянието на тротоари, паркинги и алеи в цялата страна продължава да радва очите на минувачите. Сигурно се питате как постигаме тази безкомпромисна здравина. Всичко започва с немската производствената линия „Зенит“, която въведохме в България в далечната 2006 година в комплект с бетоновата ни централа.

Екипът ни поставям удовлетворението на нашите клиенти и партньори на първо място. Това е причината и тяхната обратна връзка да е толкова ценна за нас. По отношение на нашите тротоарни изделия отзивите са единодушни – „високо качество“  и „прецизно и своевременно“ изпълнение на доставките.

Производственият контрол върху нашите изделия се осъществява в наша собствена лаборатория, по сертифицирана по ISO система за управление на качеството. Произведените бетонни изделия гарантирано съответстват на високите европейски стандарти за качество.

Автоматизираната производствена база на „Тетрабетон“ АД се намира в село Труд, Пловдивска област. Качеството ни отговаря на признатите европейски стандарти, като същевременно предлагаме достъпни за българския пазар цени.

Ако Обмисляте настилка от вибропресовани изделия за Вашия проект, нашите специалисти ще се радват да Ви разкажат повече! Свържете се с нас на телефон 032 26 83 16 или на мобилен: 0898 633 792 или посетете централния ни офис в гр.  Пловдив, на адрес бул. „Христо Ботев“ № 111.