Тетрабетон с нова матрица за бетонови бордюри

Тетрабетон с нова матрица за бетонови бордюри за магистрали и булеварди

Вече над 15 години ние сме сред лидерите в производството на изделия от вибропресован бетон, в това число и бетонови бордюри. За този не малък период нашата фирма, редом с екипа от специалисти и всички производствени мощности с които разполагаме, се утвърдихме като едни от лидерите на пазара в България, с редица реализирани ключови проекти.

 В тази високо-конкуретна пазарна ниша лидерските позиции се запазват единствено от производители и изпълнителни, които непрекъснато усъвършенстват и подобряват производствените си бази и технологии. Инвестирането в иновации и модернизация е ключово за този вид дейност и върви ръка за ръка с обучаването и развиването на топ-кадри с най-високо конкуретно ниво на познания и експертиза.

Непрекъснатата модернизация и прилагане на иновации е не просто необходимост, а ключов ръководен принцип за нас като производител. Благодарение на непрестанните обновления и инвестиции в производствената ни база, с годините ние повишаваме обемите и скоростта на производство, като паралелно с това постоянно подобряваме високото качество, с което са известни изделията ни.

Всички успешно реализирани проекти през годините ни говорят сами по себе си за практиките и резултатите, които описваме в по-горните параграфи.

ПОСЛЕДНИ ОБНОВЛЕНИЯ В БАЗАТА НА „ТЕТРАБЕТОН“ В СЕЛО ТРУД, ОБЛАСТ ПЛОВДИВ

Последното обновление в производствената ни база и представлява нова стоманена матрица за производство на вибропресован пътен бордюр за магистрали, междуградски пътища, булеварди и други големи инфраструктурни обекти.

Тази нова стоманена матрица е изключително важен актив и придобивка от която пряко печелят всички наши клиенти, имайки възможността да получат най-съвременни и модерни технологии на изграждане и производство на  вибропресован бетон, служещ за реализация на най-различни проекти.

Новата матрица вече е доставена в базата на „Тетрабетон“ и е предназначена за изработването на пътен бордюр с наименование на модела по номенклатура „Магистрален бордюр 18/35/50см„.

Важен момент е да отбележим, и че бетоновият бордюр е с напречен профил 18/35см и дължина 50см, което за България е най-масово използваният модел бордюр за големи пътни артерии.

В резултат на обновената матрица екипа ни успя да повиши и да оптимизира значително производствения си капацитет, което от своя страна ни позволява да предложим на клиентите си по-добри цени, без никакъв компромис с високото качество.

Друга значителна полза от обновленията и модернизацията на производствената база са и по-кратките срокове на цялостно производство, които отново постигаме благодарения на повишения производствен капацитет.

Използваната от „Тетрабетон“ технология на вибропресоване на пътните бордюри гарантира тяхната дълговечност. Изключително, ако не и най-важният момент в нашата работа и цялостно при реализиране на подобни проекти.

 За трайността на нашите продукти свидетелстват стотици успешно изпълнени обекти из цялата страна. От завършването на голяма част от обектите са изминали над 15 години. Въпреки дългия период на засилена и много интензивна експлоатация и тежки метеорологични условия, до ден днешен нашите продукти запазват не само добрия си вид, но и здравината си. Все характеристики с които изключително много се гордеем.

Усилията ни да поддържаме производствената си база, процеси и екипи, в крак с времето и най-оптималните производствени тенденции, разбира се, не се изчерпват с обновлението на матрицата за пътни бордюри.

Активната модернизация при нас започна още през 2020 г. с подмяна на стоманените матрици, които използваме за най-продаваните си модели тротоарни павета от вибропресован бетон, а именно – моделите „Каре“, „Бехатон 6” и „Бехатон 8”.  Както споменахме ние постоянно инвестираме в иновативни процеси и модернизация на производствения процес на вибропресован бетон и бетонови бордюри.

Паралелно с тези нововъведения, ние инвестирахме и в модернизация на контролните модули за автоматизирано управление на производствения процес при бетонови павета, плочки и бордюри. Друго скорошно подобрение в базата ни е и обновеният бетонов възел.

Използваме момента да споделим с вас и предходни наши материали на сходни и интересни теми, a именно „приложени и изработка на вибропресовани бетонови изделия“, както и детайли за „изпълнение на вертикална планировка“.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори през годините и ще се радваме да дадем детайлни отговори на всички заинтересовани, при които са възникнали допълнителни или специфични въпроси относно темите за вибропресован бетонов бордюр, пътен бордюр или вибропресован бетон като цяло.

Искате да разберете повече за Тетрабетон и нашите изделия? Разгледайте каталога ни онлайн, свържете с наш представител на телефони: 032 26 83 16 или мобилен: 0898 633 792, а също така може да посетете централния ни офис в гр.Пловдив, на адрес бул. „Христо Ботев“ № 111.

Очакваме Ви! Ще се радваме да работим и реализираме вашия проект.